Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 14:21 - Архив: $ БЪЛГАРИЯ – ИЗРАЕЛСКА КОЛОНИЯ? $
Автор: bainiki Категория: Други   
Прочетен: 2889 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.02.2013 15:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Нека си припомним някои неща!



Original -
HERE! 


Според преданието, когато финикийците пристигнали на Иберийския полуостров, те поискали от местния цар да им даде земя само колкото една волска кожа. Позволили им. Тогава те нарязали кожата на най-тънки нишки и награбили огромна територия. Иберийците останали със зяпнала уста.



Със зяпнала уста ще останат и бойковските пишман-икономисти ако си мислят, че трябва да продават земя на Израел, за да получат съвременни познания за обработване и поливане на земя и за допълване на мизерния бюджет на България.


Земя, господа бойковски и сегашни псевдо умници, не се продава! Тя е единственото, което остава за всеки народ, за добри и за лоши времена. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов  беше заявил, че е "възможно част от държавните земи да бъдат продадени, а други да бъдат дадени под аренда" на Израел. Думите "е възможно"изглежда означават, че някаква сделка вече е скрепена с подписи. Ей Найденов, кой ти заповяда  това?!!!!
Нека да проверят това сегашните слагачи (обявилите се за "Ръководители на народното недоволство").  Скоро ще Ви стане ясно от къде идват и на къде отиват и колко са им кухи тиквите и кой ги е "наел"!!!!  Защо аз не съм на тяхно място въпреки, че съм изявявал позицията си от четири години насам??! Говори ли ви нещо това?!! Ще ви кажа  - Пари, Путки, Политика и Лумпени (ПППЛ -  името на новата организация, извинявайте партия!)  Аз ги определям като такива тези  "ръководители" от протеста! Единствено подкрепям Волен Сидеров, защото той не си промени възгледите през всичките години. Даде шанс и на Бойко Борисов /Отношенията му с Капка са семейни проблеми а това на всеки може да се случи! Това, че ми е съгражданин, не му е привилегия за мен!/ Освен това го направиха на луд, както на времето Джордж Ганчев, който от срещите които съм имал с него е доста умен и широко скроен човек! Да, ама мутрите щяха да ги натикат в затвора и ето защо така стана!
Само по себе си сътрудничество с Израел в тая област няма нищо необичайно, ако не ставаше дума толкова нагло за продаване. Пред очите ни се разиграва една от най-жестоките трагедии на света за последните 6-7 десетилетия - тази на конфликта между Палестина и Израел. Палестина се бори за земята си; Израел се бори да си отвоюва право на своя земя. Всъщност, не става дума изобщо за земя, а за възможно най-неплодородното и най-пренаселеното късче територия в целия свят, известно още и като най-скъпата поземлена собственост в света. И двете страни не са в състояние да изхранват населението си без чужда помощ!,
Да не говорим за пълната липса на природни ресурси за каквато и да е индустрия.

Палестинците са тези, които са живели на тази земя, за която днес претендира Израел, докато евреите са миткали по земята за цели две хиляди години, така както са правели преди това техните братовчеди финикийците. Палестинците защитават земята си с помощта на настръхналия от омраза арабски свят, независимо от това дали са мюсюлмани или не.


Израел защитава правото си на съществуване благодарение на здраво закотвената в САЩ еврейска общност, готова не само да плаща за изкуственото съществуване на тази нова страна, но и да ангажира огромните ресурси на Америка. Думите "изкуствено съществуване" не са споменати тук случайно - съществуването на такава държава като Израел стана също и поради антисемитизма на Европа и антисемитизма на Америка, които, както знаем, не намериха нито едно парче свободна земя за евреите на тези два континента, нито имаха каквото и да е желание да ги интегрират, тоест никой не ги искаше.


Все още ошашавените от комунистическата върхушка българи изглеждат неспособни да разберат какво точно може да стане пред очите им: Бащината им земя да стане собственост на чужда държава!!! Тоя път обаче това може да стане не с волска кожа, а със слабото чувство за национални стойности на една дезинформирана нация и на една временна власт, чиито управленчески диоптри не и дават да вижда по-далече от носа си

Н. Ф.

Николай Николов



Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bainiki
Категория: Други
Прочетен: 1823160
Постинги: 455
Коментари: 936
Гласове: 1328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930