Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 19:59 - Британски агент: Психотронно оръжие контролира човечеството!http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Британски агент: Психотронно оръжие контролира човечеството!

Британски агент с невероятни разкрития, твърди, че е изобретено психотронно оръжие за масово поразяване

image
Психотронно оръжие за масово поразяване завладява света

...
 
 

Kristina Mileva

Британски агент шокира с признания! Тайното и смъртоносно психотронно оръжие, което правителствата по целия свят ще използват за геноцид срещу човечеството, вече е факт. Това е микровълнова технология, благодарение на която се „влиза” в мозъка на човека и се осъществява контрол над ума му.

Човекът, който разкрива част от истината около тази нова технология, е д-р Бари Трауер. Той е британски физик, специализирал микровълнова технология. Работил е за британската военна флота и е бил член на британската тайна служба МИ6. Трауер е истински британски джентълмен, опитвайки се с информацията, която му е известна, да се бори за спасяването на човечеството.

Става въпрос за микровълнова технология, като тази, която по-голямата част от човечеството има в домовете си. Д-р Бари Трауер е участвал в създаването на това оръжие и от първа ръка говори за ужасите, които могат да причинят правителствата по света върху хората, убивайки и манипулирайки с тази иновативна технология.

В свое интервю ученият споделя: „В момента се намираме в нова студена война и това е причината, поради която много страни по света развиват микровълновата технология. Това е и причината, поради която навсякъде се поставят микровълнови предаватели, защото, ако някой пожелае, може да ги използва за плашещи цели. Факт е, че тази система е пусната в експлоатация. Има разработени университетски програми, при които е тестван начин за предаване на микровълните до ушите на конкретни хора. Те могат да произведат звук в главата, който никой друг не чува, достъпен само за личността,”настроена” на съответната вълна, пишат от mkd-news.com.

 

Университетите са убедени, че новата технология ще бъде полезна за хората, като например възможността на глухите да чуват, да се използва против престъпността, като се въздейства върху ума на престъпника. Но истината е, че правителствата влагат огромни средства именно заради усъвършенстване на технологията, която ще им помогне да създадат психотронно оръжи е и да контролират мозъка на хората.

„Хората, които държат в ръцете си правителствата, ще използват тази микровълнова технология и ще имат възможността за осъществяване на най – големия геноцид, какъвто тази планета някога е виждала и който може да бъде използван не само върху хората, но и върху животните и растенията. И който ще доведе до унищожаване в глобален мащаб, като ще оцелеят само тези, които ще бъдат подбрани от хората, дърпащи конците на правителствата на Земята“, твърди още Бари Трауер, цитиран от Денешен.мк. /razkritia.com/


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701838
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031